I think is going to be a hard day ..

Nu har jag precis stigit ut ur badet och tänkte krypa ner i min super bekväma säng och titta på favorit pogrammet Vampire Diaries, men tråkigt nog så var det suuper tråkig Hocky VM eller hur man nu en stavar det så jag tittade in på tv6play.se men de hade inte lagt upp det nya avsnittet där häller, så det blir en tråkig torsdags kväll för min del.
I morgon så ska jag och Madde ta en runda på stan och sedan blir det fika. Det finns en hel del saker jag måste berätta till henne, hon är liksom den personen jag vänder mig till om det är något. Så jag är lite nervös, jag är i en väldigt jobbig sits just nu så jag vet riktigt inte vad jag ska göra längre.. vi får se, och hoppas att madde kan ge mig lite råd. Sen senare så ska jag och Thevin åka till pappa i Stockholm, jag är lite nervös för vi har inte sett honom på ett tag så vi får se vad som händer eftersom att det finns saker som han och jag måste reda ut.. Man får hoppas på att det går bra i alla fall.
Men nu ska jag nog inte deppa. Trotts att det är en vanlig torsdag sitter jag här och mumsar i mig chips, och så ska jag nog spela The sims .
Vad brukar ni göra om kvällarna när ni är lediga från skola ?
(när jag frågar er frågor vill jag att ni kommenterar man håller väl inte käften om man frågar en fråga fast de är i text ???!!)


Torsdag - Lediga !

Åååh gud vad skönt det är att vara lediga. Fast jag var inte vaken så jätte länge igår utan jag var vaken till 11 halv 12 någonstans där. Men det bästa är att man kan sova huur länga man vill, så jag vaknade faktiskt 10 i 11 nyss, och startade datan direkt. Jag vet att jag har varit dålig med bilder, men jag lovar att bättra mig med det det är bara det att jagmåste komma igång på ett bra sett och just i dag vet jag inte vad jag ska ta bilder på med tanke på att jag inte har några planer eller jo det har jag för jag ska bara ligga hemma i soffan eller i sängen och titta på tv eller spela data eller hitta på någonting kul med min lillebrorsa typ spela något spel eller något. Juste det kommer nog bilder för thevin och jag ska byta tv. Så han ska få min big mama och jag ska få hans small mama hihi ^^ ! Och hans tv är sillvrig och jag har liskom en silvrig dvd och högtalare till så det kommeer bli jätte fint. Dessutom passar inte en silvrig tv in i ett mörktblått rum som hand, silver passar fint till rosa ;)
Ja ja i alla fall det är ju inte säkert att vi byter tv nu i dag men vi får se om det blir i dag i morgon eller nästa år ;)



Onsdag den 12 Maj 2010

Tjena mitt bena ! Jag slutade 12.55 och bussen gick 57 så vi sprang till bussen men missade den. Jag skulle vart med Madde igår men hon dissa mig och var med Lidia, så jag hämnades och dissade henne för Qui . Så jag och Qui va i dag och jag kom nyss hem. Direkt efter skolan så stack vi hem till henne och åt pommes hehe, sen fixade vi oss och trallade ner till stan. Där hon letade efter solglasögon i hundra år. Vilket dock var ytterst jobbigt men kul att se henne dampa på hennes kille i telefon. Haha "men ska du träna i dag eller inte?!" hehe Qui så rolig du är ;)
Nu har jag precis kommit hem från stan, och det var qui köpte var tillsist ett par solglasögon från Gina Tricot likadana som mina :) Sen så stack jag hem och nu måste jag börja plocka undan damsuga och göra en plan för veckan så jag kan hålla reda på allt och allting. Ja nu måste jag fortsätta med städandes, och lillebror ska låna datan.

Vi hörs nog senare !

P.S - vad har ni gjort i dag då ?

Tisdag - Mycke deppad !

Ni missade väl inte Desperate Houeswives och Ugly betty ? Jätte bra avsnitt må jag säga ! Coger town börjar nu men måste endå blogga litte kort och snabbt om dagen. Om jag fick beskriva det med ett ord skulle det vara "Trååkigt" . Välldigt tråkig dag, då menar jag skoldagen. Sen så kom jag hem och spelade sims, sen stack vi till moster och firade morbror som blev 21 år GRATTIS !! I alla fall, sitter jag i min säng med datorn i knäet. Ska ligga och titta på tv. Är ganska arg och irriterad pågrund av att det finns häxor i detta hus ! då menar det inte boksavligen utan rent ut sagt i settet .. Nu ska jag fortsätta sura, min ilska börjar ta kål på mig och jag är ganska trött efter en jobbig dag så jag ska lägga mig ner och lyssna på musik.
Jag kommer att ha några depprimerande dagar framför mig !
Hoppas alla har haft en bra dag !

Tisdag - Fint väder :)

Godmorgon på er sömntutor ! Jag vart ganska morgon pigg,jag vaknade 07.10 och fixade mig på bara 20 minuter, så nu har jag en timma på mig tills jag måste börja dra :) Det är ju nämligen så att vi har natur skola och det hålls lyckligt vis inte till i skolan utan vi måste ta oss till sjulsta varje morgon. Jag har ju inte sådär jätte svårt med bussarna men jag brukar alldrig åka åt det hållet så jag har ingen aning om hur jag kommer dit .. Jag ska i alla fall ringa Qui så får vi åka tillsammans.
I dag fyller min morbror 21 år ! GRATTIS ! Så det ska firas hemma hos moster Satu. Ochh det blirt tårta och fika. Gott gotti gott gott :) Sen så har jag ingen basket träning för vi har basket lov så då blir det att pallra sig hemmot och försöka städa undan här för ni vill värkligen inte se mitt rums status just nu ! Senare i kväll så är det äkta tv kvällen.
(allt kommer dock på kanal 5)
20.00 - 21.00 Ugly Betty
21.00 - 22.00 Desperate Houswives
22.00 - 22.30 Coger town
22.30 - 23.00 Christine

Snacka om tv kväll i kväll altså. Den ska alltså tillbringas med mamma och förhoppnings vis (de vill säga om jag råkar övertala henne) så blir det ships eller något annat mys  till kvällen. Eller neäj jag tror inte att det blir så med tanke på att vi ska till Moster och fira morbror som fyller 21 synd ..
I alla fall .

Dagens Latisha är:






Svarta lack tights - Julias gammla
Ett vitt Baslinne - Gina tricot
Vit shorta . Gina tricot.
Klocka - Ur & Penn
Svarta Ray Ban solglasögon - Gina tricot

Hoppas alla får en fin dag  !










Måndag - Dagen !

Haha andra inlägget i denna nya blogg, nu har jag bestämmt mig att detta får bli bloggen jag bloggar på hela tiden.
Men i alla fall så har denna dag varit suverän ! Har varit med Julia hela dagen, och moffat ostbågar,chips, marabou och cola. Vilken dag alltså ! Trotts att det är vardag så moffade vi på som om det vore fredags mys. Vi tittade en liten del av filmen Luft slottet som sprängdes. Jag vill dock tilllägga att den var bra men det kliade i benen på Julia så vi gjorde något helt galet sjukt roligt. Vi tog fram min lille brorsas leksas pistol och började sjuta skott på varandra. Haha har faktiskt en film på det, vi får se om jag laddar upp den på bloggen;) Ja sedan så fixade vi bloggen och började göra denna designe och header som jag har nu, och måste tilllägga att jag verkligen blev nöjd. Jag hoppas att ni tycker att den blev fin också! Ja, i morgon blir det natur skola så måste prata lite med qui och se hur planerna inför morgon dagen blir !
Hoppas ni har haft en fin dag ! Vad gjorde ni idag om man frå fråga ? :)

WELCOME TO MY WORLD !

Hejsan, nu för hundra tioende gången börjar jag om på nytt ! Och nu kommer jag stanna här för all evighet, nu orkar jag inte byta och nu är jag nöjd med designen ! Tack Julia !
Jag heter Latisha Eke och är 13 år, och bor i Eskilstuna stad en timma från stockholm. Jag är en hard worken tjej som älskar basket vänner shopping och familjen. I den här bloggen kommer jag dela med mig av mitt kaos artarde liv där allt och lite till kan hända i min vardag ! Hoppas bloggen förblir ett Nöje och kommentera jätte gärna !

Nu ska jag i alla fall kila hem till julia jag bloggar nog där och berättar närmare om dagen
Pusss !

P.S - Vad tycker ni om designen och headern som Julia gjorde åt mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0